Lej en bar

Leje af fadølsanlæg

Hos Handybar tilbyder vi leje af fadølsanlæg til både firmaer og private. Du kan vælge selv at afhente dit fadølsanlæg, med dertilhørende fustager på vores adresse, eller få det leveret til en ønsket adresse.

Vi gør det nemt og hurtigt at bestille og leje fadølsanlægget og drikkevarerne til det, og ordner selv alt det praktiske så du kan have fokus på den fest du skal holde.
Når den forhåbentlig vellykkede fest er overstået, sørger vi naturligvis for at afhente tingene igen og giver dig pengene tilbage for de fustager du ikke har brugt.

Se de fadølsanlæg du kan leje og tilføj evt. fustager og glas. Bestil fadølsanlægget ved at klikke på billedet og tilføje det til kurven, eller kontakt os på tlf: 61 26 11 97.

Du kan nedenfor, se hvor mange fustager du bør have med til festen, og ligeledes bestille det hos os.

Øl fustager

 

 

Gode råd til leje af fadølsanlæg

Udskænkes øl fra en hane bliver skummet i øllen tættere, og dette er med til at fremhæve de karakteristiske smagsstoffer i øllen. Med fadøl frigives der mere kulsyre, og øllet bliver derfor blødere og lettere.

For at du skal kunne skænke bedst mulige fadøl, kommer vi her med række råd, som vi anbefaler dig at følge når du lejer et fadølsanlæg.

Sådan laver du den bedste fadøl

  • Smag er individuelt, og folk foretrækker forskellige slags øl, hav derfor gerne to forskellige slags fadøl, så folk har lidt at vælge mellem
  • Sæt fadølsanlægget til omkring 30 min. før den første fadøl skal skænkes
  • Prøv så vidt muligt, at stille anlægget et stabilt sted, hvor slanger og lignende ikke er i vejen

Sådan skænker du den perfekte fadøl

  • Hold glasset et stykke under hanen, med en vinkel på 45 grader
  • Åben aldrig hanen på halv, da dette vil resultere en skummet fadøl
  • Skænk fadøllen op af kanten af glasset, for at undgå at skabe et trykfald
  • Forsøg så vidt muligt at skænke øllen med 1-2 cm. kant – dette er naturligvis en smagssmag men det foretrækkes ofte

 

 


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/handybar.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3342