Lej en bar

Leje af fadølsanlæg

Hos Handybar tilbyder vi leje af fadølsanlæg til både firmaer og private. Du kan vælge selv at afhente dit fadølsanlæg, med dertilhørende fustager på vores adresse, eller få det leveret til en ønsket adresse.

Vi gør det nemt og hurtigt at bestille og leje fadølsanlægget og drikkevarerne til det, og ordner selv alt det praktiske så du kan have fokus på den fest du skal holde.
Når den forhåbentlig vellykkede fest er overstået, sørger vi naturligvis for at afhente tingene igen og giver dig pengene tilbage for de fustager du ikke har brugt.

Se de fadølsanlæg du kan leje og tilføj evt. fustager og glas. Bestil fadølsanlægget ved at udfylde kontaktformularen i højre side, eller kontakt os på tlf: 31 51 71 00.

 

Anbefalede øl fustager

*Kontakt os, hvis du ønsker en anden type øl end anbefalet.

 

Tilbehør

 

 

Afhentning eller levering ved fadølsanlæg leje

 

Handybar tilbyder levering af fadølsanlæg ved udlejning til hele Sjælland. Prisen for levering er 500 kr. og inkluderer desuden hjælp til opsætning af den lejede maskine, og naturligvis afhentning af den. Hvis du selv ønsker at afhente maskinen er du velkommen til at hente den på Fuglebjergvej 7, 3400 Hillerød.

 

Gode råd til leje af fadølsanlæg

 

Udskænkes øl fra en hane bliver skummet i øllen tættere, og dette er med til at fremhæve de karakteristiske smagsstoffer i øllen. Med fadøl frigives der mere kulsyre, og øllet bliver derfor blødere og lettere.

For at du skal kunne skænke bedst mulige fadøl, kommer vi her med række råd, som vi anbefaler dig at følge når du lejer et fadølsanlæg.

 

Sådan tilbereder du den perfekte fadøl

 

  • Sæt fadølsanlægget til omkring 30 min. før den første fadøl skal skænkes
  • Hold glasset et stykke under hanen, med en vinkel på 45 grader
  • Åben aldrig hanen på halv, da dette vil resultere en skummet fadøl
  • Skænk fadøllen op af kanten af glasset, for at undgå at skabe et trykfald
  • Forsøg så vidt muligt at skænke øllen med 1-2 cm. kant – dette er naturligvis en smagssmag men det foretrækkes ofte

 

Kontakt os hvis du vil høre mere om fadølsanlæg leje