Barløsninger

Vil du gerne holde en fed fest, et flot og stilet arrangement eller ønsker du blot at behage dine gæster så meget som muligt? Så er du kommet til det rette sted. Handybar er en af Danmarks dygtigste leverandører af barløsninger med dertilhørende profesionelle bartendere. Vores mobile bar er perfekt til mere eller mindre enhver løsning, og vi vil meget gerne tilpasse os dine behov! Baren kommer med professionelle bartendere, som både kan skænke en god fadøl og lave farverige og smagsfulde cocktails.

Hos Handybar sørger vi for den bedst mulige pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og forsikrer dig om at de cocktails vi serverer er i første klasse. For at gøre det så simpelt og overskueligt som muligt har vi hos Handybar valgt kun at have en pakkeløsning med en vejledende pris som er anvist neden for. Det er selvfølgelig muligt at skræddersy sin helt egen pakke med nogle af de mange tilvalg som Handybar udbyder.

Prisløsninger

Eventuelle tilvalg

Ekstra time

Er 4 timers fri alkohol ikke nok til dit arrangement? Bare rolig! Den vejledende pris for en ekstra time er 65,- pr. kuvert.

Ekstra cocktails

Ønsker man en eller flere ekstra cocktails til sit arrangementet er den vejledende pris 25,- pr. kuvert. Se vores udvalg af cocktails her.

Shots

Mangler du prikken over i’et til din pakkeløsning? Hos Handybar kan man tilkøbe shots til sit arrangement! Den vejledende pris er 40,- pr. kuvert. Se vores udvalg af shots her.

Fadølsanlæg

Skal dine gæster kunne variere de lækre cocktails med en iskold fadbamse under arrangementet?  Så kan man tilvælge et fadølsanlæg til sin pakkeløsning.

Slush Ice maskine

Ønsker man at imponere sine gæster med noget helt specielt, kan man tilkøbe en Slush Ice maskine til sit arrangement. Se de vejledende priser her.

Vores bartendere

For at sikre kvaliteten af vores service, har vi valgt udelukkende at gøre brug af professionelle og erfarende bartendere. På den måde sikre vi at hver cocktail som bliver serveret er i top kvalitet og har den helt rigtige smag.

De fleste af vores bartendere som står bag baren, har en uddannelse hos ‘European Bartender School’ som er en af verdens førende bartender skoler. De har en masse erfaring i baglommen og er klar til at levere en super service samt servere en masse lækre cocktails over baren.

Eventuelle tilvalg

Ønskes ydermere tilbud på


Vi kontakter dig indenfor 24 timer.